Продължете към съдържанието

Дамска рокля на цветя

Цена: 65.00 лв.

Код: CH315869159 Категория:

За продукта:

 

Тази дамска рокля е идеален избор за ежедневието и за по-официални случаи, предлагайки комбинация от комфорт и стил. Роклята е със свободен силует, който осигурява свобода на движение и удобство през целия ден.

Изработена е от лек и въздушен шифон, който прави роклята подходяща за топлите летни дни. Шифонът придава лекота и естетика на роклята, като допринася за женствеността й.

Ръкавите са в стил фенер и придават допълнителен акцент и интерес към роклята. Те са свободни и разширени към краищата, което придава игривост и нежност на облеклото.

Роклята е универсален размер, който позволява на различни фигури да я носят с удобство. Оформя се около тялото, без да стяга излишно, което я прави приятна за носене и подходяща за различни типове тела.

Флоралният десен на розови и светло сини цветя добавя женственост и свежест към роклята. Той придава романтичен и игрив акцент, който е подходящ както за ежедневието, така и за по-официални случаи. Цветовете в комбинацията са деликатни и приятни за окото, създавайки приятна визия.

Тази дамска рокля е универсална и многофункционална, позволявайки ви да я носите както с ниски обувки и аксесоари за по-кежуъл облик, така и с високи обувки и елегантни аксесоари за по-официални случаи.

 

Последно добавени: