Продължете към съдържанието

Зимни дамски якета

Филтър за цена

Дамските зимни якета са подходящи за студените дни през годината. Могат да се носят в ежедневието и през свободното време. В колекцията от зимни якета преобладават модели с качулка, обшита с кожа с естествен косъм. Повечето от якетата са с втален силует.

Предлагат се зимни якета с различна дължина:

  • Късите зимни якета следват две основни линии: къси вталени модели и къси якета тип авиаторско яке или “бомбер”, които са издути и завършват на ластик.
  • Зимните якета със средна дължина са с втален силует и са с дължина под ханша.
  • Особено актуален модел със средна дължина е зимната дамска парка, за която е характерно, че е с топла подплата и пухче по цялата дължина и около качулката.
  • Дългите зимни якета достигат почти до коляното или под него. Те са особено подходящи за носене с поли и рокли. Предпочитат се през най-студените зимни дни.

Дамските зимни якета в колекцията са предимно в неутрални цветове като екрю и бежово и класическо черно. Зимните якета са изработени от висококачествени материи и са подплатени със силиконова вата или гъши пух. Пухените зимни якета са по-висок клас якета със засилен термоефект. При тях е използван хай-качествения пух, съставен от 70% пух и 30% пера.

Предлаганите модели дамски якета са леки, практични и много удобни за употреба. Могат лесно да се съчетават с различни дамски дрехи. Подходящи са за ценителите на спортно-елегантния стил.