Продължете към съдържанието

Блузи с дълъг ръкав

Дамските блузи, които предлагаме могат да се класифицират на няколко вида, а именно: тънки официални блузи, фино плетиво и пуловери.

Официалните дамски блузи с дълъг ръкав са изработени от фини материи като шифон, дантела, сатен и тюл. Те са богато декорирани с 3D елементи, камъни и перли. Моделите на официалните блузи се отличават с повече обемни и пищни елементи като буфан ръкави, яки и дълбоки деколтета. Предназначени са за официални и изискани и делови събития и срещи.

Плетените блузи с дълъг ръкав са изработени от фино плетиво. Техните модели са с по-изчистен вид. Те са с втален силует, обикновено са с обло деколте или поло яка. Някои от моделите са с ламе и различни декорации. Предлагат се и по-раздвижени модели с широки ръкави, които са от различна материя. Блузите са изработени чрез гладка плетка, релефни и ажурени плетки. подходящи са ежедневна употреба.

Дамските пуловери са представени от колекцията коледни пуловери, които са с високо съдържание на вълна и са подходяши за студените зимни дни.

Вижте още: Блузи с къс ръкав