Продължете към съдържанието
Промо!

Дамска плетена вълнена рокля – сива

Цена: 68.00 лв.

  • Дамска плетена вълнена рокля, изработена от висококачествена материя,съдържаща 50% вълна.
  • Уникален модел с невероятно красив ръкав, съчетаващ дантела с плетиво и висулки. Високо качество.
  • Втален силует, подчертаващ фигурата. Елегантна и красива рокля, решена в универсален цвят, съобразена с последните модни тенденции. Предназначена за ценителите на красивите и практични дамски дрехи.

Дамска плетена рокля се предлага в универсален размер с дължина 85 см. Налична е  само в сиво. Последни бройки.

Изчерпан

Код: CH924762002 Категории: , ,

За продукта:

Може да се носи както в ежедневието, така и за по-официални случаи и да се съчетава с различни облекла и обувки. Прави впечатление декорацията на ръкава, която е решена с актуалните ресни  и дантела.

Декорираният ръкав придава красив и шармантен вид на модела.  Дължината е над коляното, което позволява да се носи и като туника с клинове с различни цветове, дънки, панталони, но и само с чорапогащи. Това прави модела освен доста впечатляващ и практичен и универсален. Същевременно с това се отличава с невероятна мекота и комфорт при допир до кожата.

Поддържа се лесно – може да се пере в пералня на температура 30-40 градуса с подходящи препарати за вълнени тъкани.

При поръчка на артикула може да разчитате на коректно отношение и бърза доставка – на следващия работен ден с опция за преглед и тест до посочен от вас офис на Еконт или до адрес.

Наличен цвят – само сиво, който в момента е много актуален за модния сезон, лансиран от дизайнерите на световно-известните брандове.

Цветът е универсален и може много лесно да се съчетава с различни цветове, както универсални като черно и  бяло, така и с по- ярки като розово, червено и много други. Освен с монохромни дамски дрехи може да се носи и с разноцветни облекла, анималистични и флорални принтове. Цветът позволява доста свободно  съчетаване в цветово отношение.

Моделът е подходящ за дамите, които харесват спортно-елегантния стил и са ценители на естествените материи и държат на термоефекта.

Дамска плетена вълнена рокля се предлага в момента на промоция! Вземи сега и спести 20 лева! Последни бройки!

Последно добавени: