Продължете към съдържанието
Промо!

Дамско пухено яке с капси – бежово

Цена: 155.00 лв.

Дамска парка с пълнеж от гъши пух се предлага в ограничени количества на много добра цена.

Размери:  XL XXL

Дамско пухено яке тип парка вече десетилетия наред е актуално като модел, който отново се лансира от модните дизайнери за сезон есен-зима 2020-2021. Дамската парка не е от тези модели дамски якета, които са взискателни към дрехите, с които се съчетава. То е семпло и се комбинира лесно с различни дамски дрехи и обувки. Може би се приема, че най-добре изглежда с дънки, но се съчетава отлично с поли, панталони, клинове и дори с по-елегантни варианти на облеклото.

За продукта:

Очаквано с парка якето си подхождат всякакви варианти ботуши, боти, кубинки, кецове и дори с равни обувки. Майкъл Корс, който е известен като кралят на парката твърди, че парка якето може да носи едва ли не с всичко,включително и със сако или мъжки костюм.

Бежова дамска парка

Дамската парка е изработена е от материали с високо качество:

  • Материята е сатенирана с лъскавина и много приятен перлен оттенък на бежовото, а на синия цвят има дори ефект “хамелеон”.
  • Циповете и капсите са метални със златист цвят.
  • Пълнежа на якето е качествен гъши пух, състоящ се от 70% пух, и 30% пера. Това допринася за термоефекта и прави якето незаменимо за големи студове през зимата.

Дамско пухено яке тип парка се отличава с майсторска изработка. Отговаря на всички изисквания, които могат да се предявят към едно зимно яке. Снабдено е с качулка, която се сваля, понеже е прикрепена посредством цип. Запасената марка на парката – кожата около качулката е от естествена кожа с косъм, се е превърнала през годините един от любимите аксесоари и се асоциира със своя произход.

Качулката може да се пристяга около лицето. На ръкавите са предвидени плетени маншети, за да не пропускат вятър и студ. Моделът е снабден и с два вътрешни джоба.

Дамско пухено яке тип парка се доставя на следващия работен ден с опция за безплатен преглед и тест – бърза доставка и коректно отношение. Ако имате нужда от допълнителна информация може да ни посетите на нашата Facebook страница.

Последно добавени: