Продължете към съдържанието
Промо!

Пролетна парка – цвят “шампанско”

Цена: 65.00 лв.

Дамска пролетна парка – хитов модел за пролет, лято и есен. Модните дизайнери тази година виждат в парката ключов артикул, подходящ за всеки гардероб. Разработени са по-лежерни, дамски варианти в светли цветове като светлорозово, светлосиво и други светли тонове, които са подходящи за пролет и есен. Материите са тънки, непропускливи за да предпазват от вятър, дъжд и хлад през нестабилното време през преходните сезони.

Моделът е предвиден с едно лице, като лицевата му част е изработена от чист памук/100%/, а хастара от фина, сатенирана материя. Якето е изработено с качулка и джобове с капаци. В кръста се пристяга с връв от типа на шнур,който прави модела по-женствен, подчертавайки талията. Разбира се не липсва и типичната за парката рибешка опашка, която заедно с качулката се превръщат в запазена марка на този вид якета.

Дамската парка с две лица се предлага в ограничени количества.

Налични размери:  S 

Налични цветове : бяло

Изчерпан

За продукта:

Интересно за модела на парката е че това е практична кройка с крайно предназначение да предпазва от бури и дъждове. Така това яке е преминало по неведомите пътища на модата през годините  от женски модел с кожа от Аляска и Гренландия, през американските войници в Корея достига до Европа, където става символ на съпротивата на младежта. Така парката се превръща в любим модел на младите хора. Кройката на парката освен практична е и доста гъвкава и позволява якето да се носи по няколко години.

Дамска пролетна парка е яке , изработено от висококачествена материя. Притежава спортно-елегантен характер. То е семпло и лесно може да се съчетава с различни дрехи. Твърди се че най-много си подхожда с дънки, но може да се комбинира с къси рокли и поли и даже с по-елегантни варианти. Парката се носи най-вече с ботуши и обувки на равни подметки.

При поръчка се доставя до посочен от вас офис на Еконт или до адрес за един-два работни дни.

 

Последно добавени: