Продължете към съдържанието

Бежова дълга рокля – солей

Цена: 85.00 лв.

Универсален размер.

Ограничено количество.

Код: CH328839788 Категория:

За продукта:

Дългата солей рокля с тънки презрамки, изработена от сатен в бежов цвят, е елегантно и изискано облекло, идеално за специални поводи. Тази рокля се отличава с няколко ключови характеристики:

1. **Материал**: Сатенът придава на роклята мек и лъскав завършек, който отразява светлината и създава елегантен блясък. Материалът е лек и гладък на допир, което допринася за комфортното носене.

2. **Дължина**: Роклята е дълга, стигаща до глезените или дори до пода, което създава впечатление за изящество и женственост. Тази дължина е подходяща за официални събития и вечерни излизания.

3. **Силует**: Солей дизайнът добавя обем и движение на роклята. Плисетата са вертикални и фини, което придава елегантност и грация на всяко движение.

4. **Презрамки**: Тънките презрамки подчертават изяществото на раменете и деколтето. Те добавят лекота и деликатност на визията, като същевременно осигуряват стабилност и комфорт.

5. **Цвят**: Бежовият цвят е неутрален и изискан, подходящ за различни поводи. Този цвят подчертава естествената красота и се съчетава лесно с различни аксесоари и обувки.

Тази рокля е перфектен избор за вечерни събития, коктейли, сватби или официални вечери. Комбинирана с подходящи аксесоари, тя ще направи всяка дама да се чувства красива и уверена.

Последно добавени: