Продължете към съдържанието

Пролетни дамски якета

Филтър за цена

Дамски якета са подходящи за преходните сезони – пролет и есен. Някои от най-тънките модели могат да се използват дори и през лятото. Носят се в ежедневието, през свободното време и за пътуване. Пролетните дамски якета са практични и удобни за употреба дамски дрехи.

Видове пролетни якета

Предлаганите дамски пролетни якета предимно са с втален силует и с тънък слой силиконова вата. Спортните модели са снабдени с качулка и ципове. Типичен спортен модел е пролетната парка, която е изключително актуална през новия моден сезон. Много от парка моделите, които предлагаме са съвсем тънки, без вата.

  • По-елегантните модели са без качулки, с обло деколте тип “Шанел”. Някои от тях са с копчета и с различни декорации, бродерии, къдри, капаци на джобовете, ширити и други елементи. Към елегантните пролетни якета спадат и кожените якета, които са вечно модни и непреходни във времето. Изработени са от еластична еко кожа с високо качество.
  • Най-практични са пролетните якета с две лица и с качулка. При двулицевите дамски якета едното лице е едноцветно, другото е принтирано.
  • Колекцията дамки якета включва модели в различни цветове, съобразени с последните модни тенденции. Актуални цветове при пролетните якета са бяло, розово, светло синьо, светло бежово, екрю, сиво, розово злато, сребристо, златисто и класическо черно.

Предлагаме и пролетни якета с ефект на хамелеон и перлен оттенък, което е последния писък на модата при цветовете на якетата. 

Вижте още: Връхни дрехи