Продължете към съдържанието

Двулицево пролетно яке – големи размери

Цена: 69.00 лв.

 

Налични размери:   50   54   56

Мерки за размер 50: гръдна обиколка – 108см   талия 102см   ханш – 116см   дължина – 70сдм

Мерки за размер 54:   гръдна обиколка – 112см   талия – 106см   ханш – 120см   дължина – 72см

Мерки за размер 56:   гръдна обиколка – 114см   талия – 108см   ханш – 122см   дължина – 74см

 

Изчистване
Код: CH761168972 Категории: ,

За продукта:

Пролетното яке с две лица представлява модерен и функционален дизайн, идеален за променливите временни условия през преходните сезони.

Едното лице на якето е едноцветно в нежен цвят екрю, който придава класическа елегантност и лекота на облеклото. Другото лице е декорирано със свежи флорални мотиви, които придават на якето игрив и женствен вид.

Якето разполага с подвижна качулка, която може да бъде използвана според нуждите и предпочитанията на клиента. Това предоставя удобство и функционалност при внезапни изменения във времето.

Подплатата с фин слой силиконова вата осигурява топлина и комфорт, като в същото време запазва лекотата на якето. Този материал е изключително подходящ за пролетта и есента, като предпазва от леките ветрове и влажността.

Изработеното от висококачествена материя яке е гарант за издръжливост и дълготрайност, като осигурява комфорт и стил през целия сезон. Благодарение на своята универсалност и двулицев дизайн, това яке предлага възможност за разнообразни комбинации и стилове, които да отговарят на индивидуалния вкус и предпочитания.

Размери:

54, 56

Последно добавени: