Продължете към съдържанието

Дамски гащеризони на топ цени

Дамски гащеризони се налагат все повече през последните години от модните дизайнери и присъствието и на модните подиуми ги превърна в трайна модна тенденция.

Възприема се много добре от дамите, най-вече поради факта, че е много практична и удобна за употреба дамска дреха. Но и едновременно с това е стилна и елегантна. Еднакво успешно може да се носи, както в ежедневието, така и за по-официални случаи.

Стилни дамски гащеризони на достъпни цени

Продуктите, които предлагаме могат да се класифицират в две групи: дълги и къси според дължината.

Дългите дамски гащеризони са изключително елегантни и стилни. Оптически издължават фигурата и я правят по-слаба. Според силуета моделите на дългите гащеризони могат да се класифицират като вталени, очертаващи тялото и разкроени тип клош.

Късите дамски гащеризони са в повечето случаи разкроени в долната си част като пола-панталон в къс вариант със свободен силует.

Дамските гащеризони са изработени от висококачествени еластични материи. По-официалните модели са едноцветни или двуцветни с тъмна долна част с вложени дантели. По-спортните модели са изработени леки материи с различни десени, флорални и анималистични принтове.

Качествено обслужване

Свържете с нас по телефон, мейл или ни пишете във Facebook.

Достъпни цени

Дамски якета на достъпни цени с реални намаления.

Безплатна доставка

Направете поръчка за над 50 лв. и получавата безплатна доставка до офис на Еконт.