Продължете към съдържанието
Промо!

Дамска блуза – райе – тънка в тъмносиньо

Цена: 35.00 лв.

Дамска блуза в раиран десен се предлага в свободен силует в три разцветки: тъмносиньо, бяло и  розово.,Универсален размер. Ограничени количества.

Изчерпан

Код: CH495222334 Категория:

За продукта:

Дамска блуза – райе е нов модел дамска блуза, решена в изключително модерния за сезона раиран десен. Предлага се в три цвята: Тъмносин с бяло райе, бял с тъмносиньо райе и розов с тъмносиньо райе. Моделът има свободен силует. В горната си част е снабден с ластик, което позволява да се носи с едно голо рамо или с две голи рамене. В долната част блузата пада свободно. Ръкавът е широк с две плохи, декориран с бели перли и завършва с маншет.

Дамска блуза- райе е изработена от висококачествена, ефирна и фина материя. Това я прави много лека и удобна за употреба. Подходяща е за всеки сезон. Блузата, която предлагаме на вашето внимание едновременно с това е и много практична дамска дреха. Може добре да се съчетава с поли, панталони, дънки и различни елегантни и спортни обувки, боти, ботуши, кецове. Може да се носи в ежедневието, на работа и на делови срещи и дори за излизане. Раирания десен в бяло и тъмносиньо е много подходящ и за морските курорти. Така,че става да се носи и през почивните и ваканционните дни. Подходяща е за дамите,които харесват спортно-елегантния стил и имат подходящи дрехи за съчетаване с блузата и които се интересуват от мода и следват модните тенденции. Дамска блуза – райе се препоръчва и за жените, които са практично насочени в избора си на облекло и предпочитат по универсални модели, които са леки, фиерични и много удобни, но същевременно с това и много елегантни и стилни в подходяща цветова гама. Предлагаме един практичен модел на достъпна цена.

Подръжката на блузата е много лесна. Пере се в пералня и съхне изключително бързо.

При поръчка на дамската блуза се доставя на следващия работен ден с опция за безплатен преглед и тест. Може да разчитате на коректно отношение от наша страна и бърза доставка на поръчания моден продукт.

Последно добавени: