Продължете към съдържанието

Дамска вълнена блуза с декориран ръкав – розова

Цена: 55.00 лв.

Дамска вълнена блуза се предлага в универсален размер.

Налична в черно, бяло и розово

Изчерпан

Код: CH878492412 Категории: ,

За продукта:

Дамска вълнена блуза – последен писък на модата. Моделът е съобразен с последните модни тенденции за есенно-зимния сезон, лансирани от  модните дизайнери. Предната част и гърбът за изчистени и семпли. Това е постигнато чрез плетката, която е тип “английски ластик” и формата на деколтето, което кръгло и не много отворено. Акцентът на модела е поставен върху ръкава, който придава на блузата изключително шармантен и впечатляващ вид. В най-горната си част ръкавът е изработен от фина, прозрачна дантела, а останалата част е плетен с плетка тип “клетки”, към които са закрепени висулки, придаващи обем при движение на ръката.

Дамска вълнена блуза – един продукт с високо качество. Преждата има за основно съдържание вълна и акрил. Блузата се отличава с невероятна мекота и е много приятна на допир до кожата. Топли през зимата, благодарение на вълната, която съдържа и е много лека и удобна за употреба. Освен това е и практична дамска дреха. Може да се носи както в ежедневието, така и за по-официални случаи. Възможно е да се съчетава с поли, панталони, дънки, шалове и други дамски дрехи и обувки в спортно-елегантен стил. Има прав силует и е добре да се носи не много прилепнало по тялото, а малко по-свободно. Дължината на блузата 69 см, а дължината на ръкава 66 см. Предлага се в три основни цвята: актуалното бледо розово /пудра/ и класическите и универсални цветове бяло и черно. Очаква се и червено – модния хит за новия сезон. Предложените цветове предполагат отлична възможност за съчетаване в цветово отношение.

Поддръжката на дамската блуза е лесна – препоръчва се от производителя щадящо пране на температура 30 градуса. Не се суши в сушилня. Съхне лесно на вън, на въздух.

При поръчка на дамската блуза може да разчитате на коректно отношение от наша страна и бърза доставка до посочен от вас офис на Еконт или до адрес с опция за преглед и тест.

Последно добавени: