Продължете към съдържанието

Дамска плетена рокля без ръкав – розова

Цена: 52.00 лв.

Дамска плетена рокля се предлага в няколко разцветки: розово, черно и сиво.                             Универсален размер.

Изчерпан

Код: CH172582390 Категории: ,

За продукта:

Дамска плетена рокля без ръкав е подходяща дамска дреха за почитателите на спортно-елегантния стил. Роклята е изработена от фино плетиво. Има еластичност, което я прави много удобна за употреба. Дължината е над коляното – 88 см. На предната част и около ръкавите е гарнирана с плетиво тип дантела. Гърбът на роклята е много интересен. постигат е ефект от тип “гол гръб”, който обаче е покрит с фин тюл, обримчен с плетена дантела. Материята е с високо качество – много мека и приятна за носене. Съдържа 100 процента вискоза. Поддържа се лесно – може да се пере в пералня на не повече от 30 градуса, съхне бързо и не е нужно да се глади.

Дамска плетена рокля без ръкав е елегантна, стилна и модерна дамска дреха, която може да се носи през всеки сезон на годината, както в ежедневието – за работа, така и за по-официални и делови случаи и за излизане. Универсална е за съчетаване с различни връхни дрехи и  обувки. Успешно може да се комбинира както с елегантни обувки, боти и ботуши с висок, среден и нисък ток, така и със спортни кецове, кубинки и др. Върху нея може да се сложи спортно или елегантно сако с различна дължина, кожено, дънково или друг тип тънко или дебело яке, както палто, шлифер или жилетка. Всички тези комбинации изглеждат чудесно с роклята.

Предлага се в няколко цвята: черно, розово и светло сиво. Цветовете са меки, млечни и пастелни. Не се натрапват и даже са дискретни и умерени.

Роклята е с втален силует тип “втора кожа”, но много еластична, което я прави изключително удобна за носене. Придава елегантност и подчертава тялото. Визията, която придава е едновременно на стил и на сексапил.

При поръчка получавате роклята на следващия работен ден с опция за безплатен преглед и тест. Разчитайте на коректно отношение от наша страна и бърза доставка до избран от вас адрес или офис на Еконт.

Последно добавени: