Продължете към съдържанието

Дамска рокля на цветя

Цена: 65.00 лв.

Универсален размер.

Ограничено количество.

Код: CH551339777 Категория:

За продукта:

Дамската шифонена рокля със свободен силует и ръкави тип фенер е перфектният избор за елегантен и романтичен вид. Изработена от лек и ефирен шифон, тя предоставя комфорт и стил едновременно. Основният бял цвят на роклята създава свежо и изчистено излъчване, което е чудесно допълнено от нежните флорални мотиви в розово, които придават женственост и изящество.

Силуетът на роклята е свободен, което осигурява лекота на движенията и удобство при носене. Ръкавите тип фенер добавят драматичност и обем, правейки роклята още по-изразителна и подходяща за различни поводи – от ежедневни разходки до по-официални събития.

Дължината на роклята  достига малко над коляното, което я прави универсална и подходяща за различни сезони и събития. Шифонената материя е нежна на допир и позволява кожата да диша, което я прави идеална за по-топлите месеци.

Тази рокля лесно може да се комбинира с различни аксесоари и обувки – от елегантни сандали на ток до по-ежедневни модели. Независимо дали я носите за специален повод или просто за разходка в парка, шифонената рокля с флорални мотиви гарантира, че ще изглеждате стилно и привлекателно.

Последно добавени: