Продължете към съдържанието
Промо!

Дамско зимно пухено яке с малки капси – черно

Цена: 150.00 лв.

Дамско пухено се предлага в ограничени количества в черно и тъмносиньо.

Налични размери: L XL XXL XXXL

Изчерпан

Код: CH264622663 Категории: , Етикет:

За продукта:

Дамско зимно пухено яке е изключително подходяща зимна дреха за студените зимни дни с голям термоефект. Това е постигнато, благодарение на пълнежа от качествен гъши пух, състоящ се от 70% пух и 30% пера. Якето е с много високо качество. Изработено е от сатенирана, промазана, непромокаема материя, предпазваща от студ и вятър.Циповете и обкова също са висококачествени, метални, решени в златист цвят. Хастарът е направен от сатенирана материя.На него са пришити два вътрешни джоба. За да не пропуска вятър ръкавите са снабдени с плетен маншет. Якето има подвижна качулка, по края на която е поставена сваляща се естествена кожа с косъм. Те са прикрепени посредством ципове.Към модела е предвиден и ластичен колан с красива катарама за подчертаване на дамската талия.

Дамско зимно пухено яке е съобразено с последните модни тенденции за новия есенно-зимен сезон. Моделът е от тип парка, която е изключително актуална и се лансира отново от модните дизайнери. Може да се носи с различни дамски дрехи,обувки, боти, ботуши, кубинки в спортно-елегантен стил.Това го прави доста практична за употреба дамска дреха.Голямо предимство на този тип парка якета е и факта, че може да се носят няколко поредни години, поради гъвкавостта на кройката и високото качество на материите, използвани за изработката им. Най-голямото предимство на модела се крие термоефекта – безспорно качество за зимните дрехи. Поради тази причина якето се предлага и на руския пазар, То е прекрасно за големи студове през зимата. Може да се носи в ежедневието, поради неговия елегантен външен вид, но е подходящо и за планинските зимни курорти през ваканционните дни.

Дамско зимно пухено яке се доставя на следващия работен ден, след който е направена поръчката с безплатна доставка на посочения от вас офис на Еконт Експрес или до предпочитан адрес. Може да разчитате на коректно отношение от наша страна. и бърза доставка с възможност за безплатен преглед и тест.

Последно добавени: