Продължете към съдържанието
Промо!

Зимно дълго яке – цвят черен

Цена: 140.00 лв.

Зимно дълго яке, изработено от висококачествена, сатенирана материя, подплатено със силиконова вата, гарнирано със естествена кожа. Предлага се само в размер XL, Количествата са много ограничени.

Изчерпан

Код: CH788971183 Категории: ,

За продукта:

Зимно дълго яке, изработено по модел на топ бранд от висококачествена материя, подплатено със силиконова вата. Якето е снабдено с подвижна качулка, около която има естествена кожа с косъм. Моделът е с втален силует, който е допълнително подчертан с ластичен колан. Циповете са метални, с високо качество в златист цвят. Върху висулките на циповете и върху катарамата е изобразена снежинка, която представлява знака на бранда. Дължината на модела е над коляното.

Зимно дълго яке е подходящ за ценителите на спортно- елегантния стил. Може добре да се съчетава с различни дамски дрехи и обувки в този стил като дънки, поли, панталони, клинове и други.

Моделът е подходящ за студените зимни дни. Може да се носи в ежедневието.

Якето има за пълнеж силиконова вата, което позволява да се пере в пералня на температура не по-голяма от 30 градуса и да съхне бързо.

Зимно дълго яке се доставя до посочен от вас офис на Еконт с безплатна доставка и опция за безплатен преглед и тест. Може да разчитате на коректно отношение и бърза доставка.

Последно добавени: