Продължете към съдържанието

Зимно късо яке с качулка RAINBOW – черно

Цена:

Налични размери:    L

Мерки за размер L:   гръдна обиколка – 96см   талия – 93см   ханш – 108см   дължина – 70см

 

В момента този артикул не е наличен.

Код: CH819739228 Категории: , ,

За продукта:

Дамското зимно късо яке модел RAINBOW представлява впечатляващо и стилно решение за студените месеци. Това изключително яке е произведено в Италия и следва последните модни тенденции на световния бранд, известен с високото си качество и елегантен стил.

Основни характеристики:
1. **Висококачествена материя**: Якето е изработено от изключително издръжлива и качествена материя, която предоставя необходимата топлина и комфорт през студените зимни дни.

2. **Подплатено със силиконова вата**: За да осигури максимална топлина, якето е подплатено с висококачествена силиконова вата. Тази подплата не само топли, но също така якето си запазва лекотата и изискаността.

3. **Качулка със свалящо се естествено пухче**:  Качулката е декорирана с естествено пухче, което придава допълнителен стил  и комфорт.

4. **Модерен и елегантен дизайн**: Моделът RAINBOW съчетава функционалност с модерен дизайн. Той е създаден с внимание към детайлите и е подходящ както за ежедневно носене, така и за по-официални събития.

5. **Италианско производство**: Якето е изработено в Италия, известна с майсторството си в областта на модната индустрия. Този факт гарантира високо качество и изящество на изделието.

С модел RAINBOW вие ще излъчвате стил и увереност през зимните месеци, като в същото време ще бъдете топло облечени и ще се чувствате комфортно. Това дамско зимно яке с качулка е идеалното допълнение към вашия зимен  гардероб, което ще ви позволи да се наслаждавате на студените дни със стил и уют.

Размер:

L

Последно добавени: