Продължете към съдържанието

Зимно яке с естествен пух и качулка – екрю

Цена:

Налични размери:      XXL

Мерки за размерXXL: гръдна обиколка – 98см   талия – 88см   ханш – 110см   дължина – 89см

В момента този артикул не е наличен.

Код: CH651239449 Категории: ,

За продукта:

Дамското зимно яке е изключително стилно и функционално облекло, съчетаващо елегантност и удобство. Ето подробно описание на якето:

**Стил и дизайн:**
Якето е с модерен и женствен дизайн, със сваляща се качулка, която е обшита с естествен пух, предоставяйки не само топлина, но и уют. Вталеният силует на якето подчертава  фигурата, без да ограничава свободата на движение.

**Цвят:**
Екрю е нежен и изключително модерен цвят, който придава класа и изтънченост на всяко облекло. Този цвят е универсален и лесно Може да се комбинира с различни стилове и аксесоари.

**Материали:**
Якето е изработено от висококачествени материали, които осигуряват удобство и топлина през зимните месеци. Външният слой е изработен от висококачествен материал, а вътрешната част е подплатена със силиконова вата, осигуряваща допълнителна изолация.

**Функционалност:**
Освен стилното си излъчване, якето е и функционално. Свалящата се качулка предоставя възможност за промяна на визията спрямо времето и сезона. Джобовете с ципове осигуряват практичност и удобство за съхранение на различни предмети.

**Заключение:**
Дамското зимно яке съчетава в себе си елегантност, топлина и функционалност. Със своя втален силует, сваляща се качулка и изискан цвят, то е идеалното допълнение към зимния гардероб на модерната жена, която цени комфорт и стил.

Размери:

XXL

Последно добавени: