Продължете към съдържанието
Промо!

Официална червена рокля

Цена: 49.00 лв.

Дамската рокля се предлага в силно ограничени количества. Налична е само в размер 40 по европейската номерация.

Изчерпан

Код: CH634832819 Категория:

За продукта:

Червена дамска рокля – официална е стилна и елегантна дамска дреха. Моделът е с втален силует. Отлично подчертава дамската фигура и много добре прилепва по тялото. В долната си част е тип “молив”. Дължината на роклята е 95 см. Моделът на роклята е решен с голо рамо и с къс ръкав. Роклята е много удобна за употреба. За по-голям комфорт е снабдена с чашки за бюста и цип на гърба. Произведена е в Турция от висококачествена, еластична материя със съдържание на вискоза, полиестер и еластан. Подходяща е за празнични и по-изискани случаи. Предлага се единствено в червен цвят в ограничени количества. Може отлично да се комбинира с чанти и обувки в различни цветове като черни, бели, бежови, златисти и др.

Роклята се доставя бързо /за един-два работни дни/ с опция за преглед и тест до посочен от вас адрес или офис на Еконт. Може да разчитате на бърза доставка и коректно отношение.

Червена дамска рокля – официална ви очаква. Бъдете красива с нея за вашия празник! Червеният цвят е празничен. Предпочита се около Свети Валентин и Коледа. Никога не излиза от модните подиуми и винаги е актуален и застъпен в ревютата и колекциите на модните брандове и великите дизайнери. Един от големите почитатели на червения цвят в модните среди е Валентино. В неговите колекции червения цвят бележи неизменно присъствие. Изработва прекрасни червени рокли, както дълги, така и в къси вариации. Червения цвят е застъпен винаги и в колекциите на Гучи, Версаче и други модни къщи, които обличат много от холивудските звезди като например Катрин Зита Джоунс, Джулия Робърдс и други.

Червена дамска рокля – официална е задължително да присъства в гардероба на всяка една, уважаваща себе си дама. Тази дамска рокля, подобно на малката черна рокля е необходима за празнични, официални и по-изискани случаи, за да има какво да облечете, винаги, когато ви поканят.

Последно добавени: