Продължете към съдържанието
Промо!

Разкроена рокля FERVENTE – черна с черни пайети

Цена: 55.00 лв.

Налични размери:  40
Ограничено количество.

Изчерпан

Код: CH723175805 Категории: ,

За продукта:

Роклята е изработена от висококачествена материя с десен тип пипит с черни пайети. Произведена е от турската фирма Фервенте. Моделът е тънки презрамки и има свободен силует, постигнат чрез разкрояване в долната част. В горната част роклята е по тялото. Снабдена е с чашки на бюста.
Моделът на тази рокля Фервенте, както и други подобни рокли на бранда спокойно могат да се използват в ролята на малка черна рокля, която е любим и модел на дамите от десетилетия насам. Както казват модните дизайнери, който има малка черна рокля, винаги има какво да облече за всеки случай, та дори и на Нова Година. Първообраза на малката черна рокля е с голи рамене и с дължина до коленете. Моделът на Коко Шанел е променян безброй пъти от различни модни дизайнери през годините. Така се е стигнало до получаване на най-различни версии на черни рокли , като например с тънки презрамки като роклята на Фервенте. Има модели които се появяват със скъсена дължина, прави или разкроени. Брандът Фервенте разработва различни версии на малката черна рокля, като много от тях са декорирани с различни аксесоари като пайети, камъни, капси, перли, колиета и др.
Материите, от които се изработват черните рокли на Фервенте са предимно еластични с високо качество. Най – използвани са коприната, кадифето и сатенът. Любими за дизайнерите са дантелата, тюлът и кожата от които се произвеждат или самите рокли или отделни детайли за тях.
Черната рокля Фервенте може да се носи за по-делови и изискани събития. Тя може да изглежда едновременно елегантна и изтънчена, както и предизвикателна и тържествена. Изключително подходяща е за носене вечер на коктейл.
Черната рокля може да се съчетава успешно освен с различни елегантни обувки на високи токчета, вече и със спортни модели. 67

Може да се достави до офис на еконт или до адрес с преглед и тест за един, два работни дни.

Последно добавени: